top of page
Access Isolation_edited.jpg

Isolation Duparc

The Original

2024

26 September

Bekijk hieronder hoe het er de vorige keren aan toe ging.

AAN HET EIND VAN DEZE CURSUS HEB JE HET VOLGENDE BEREIKT

Je weet de juiste materialen te kiezen in de verschillende situaties die zich klinisch kunnen voordoen. Van floss tot plug-ins.

Je hebt een grote variatie aan verschillende situaties uitvoerig kunnen oefenen zodat je snel en efficient kan isoleren.

Je weet in functie van de analyse van de moeilijkheid van de case de juiste strategie toe te kiezen EN toe te passen. Protocol Meets Creativity.

Je bent in staat een juiste isolatie te combineren met de geschikte matrix-systemen zodat je restauratieve werk vereenvoudigd wordt.

Dagindeling

08h30 : Ontvangst

09h00 : Basisconcepten en Demo

10h30 : Pauze

11h00 : Hands-on en  Demo

12h30 : Lunch

14h00 : Hands-on en Demo

15h30 : Pauze

16h00 : Geprepareerde modellen

17h30 : Einde dag

DSC_7091.jpg
Dagindeling
IMG_7576.JPG
du-Parc_website_logo-Les-Créateurs-du-Parc_200x200px.jpg

THIS IS A GREAT PLACE FOR YOUR GROWTH.

Les Créateurs du Parc is een polyvalente ruimte van 1400m2 waar creatief experiment, innovatieve ambities, artistieke mensen en creatief (startend) ondernemerschap samensmelten. Een plek die tot de verbeelding spreekt en waar onderlinge kruisbestuiving gestimuleerd wordt. Een plek waar mensen dingen bedenken, maken en gepassioneerd zijn in hun metier! Een interessante dynamiek tussen industrieel erfgoed in combinatie met creatieve bedrijvigheid. Les Créateurs du Parc faciliteert atelierruimtes voor zowel kunstenaars als creatieve ondernemers. Les Créateurs du Parc faciliteert een galerijruimte van +/- 112m2 voor zoveel individuele tentoonstellingen als groepstentoonstellingen. Les Créateurs du Parc faciliteert een workshopruimte van +/- 95m2 waar kunstenaars en creatieve ondernemers workshops of lezingen kunnen geven voor creatieve mensen met een bijzonder initiatief.

IMG_7577.JPG
Locatie
veneers.001.jpeg

Structuur van​ de cursus:

 

De cursus "Isolation" heeft heel wat evolutie gekend doorheen de afgelopen 23 jaar. Wat begon als tips en tricks is ondertussen uitgegroeid tot één van dé referentie trainingen wereldwijd. Er is duidelijk gebleken wat werkt en wat niet werkt. Er is wetenschappelijke literatuur beschikbaar en de leerervaring is ondertussen gebaseerd op "deep learning".

Het succes van een cursus is een gedeelde verantwoordelijkheid. De deelnemers moeten in staat zijn om de geleerde zaken onmiddellijk in de praktijk om te zetten waarbij de leercurve zo vlak en zo kort mogelijk blijft.

Om in deze opzet te slagen is er beslist om de cursus aan te bieden in een hybride vorm. De materialen, strategie, technieken worden online aangeboden op het studentenplatform. Tijdens de live hands-on wordt intens ingezet op training zodat de grootste obstakels daar genomen kunnen worden en niet meer in de praktijk.

Info en prijs

Deze cursus omvat het volgende :

 • 6 uur intense en interactieve training op de datum van de hands-on

 • Toegang tot het studentenplatform zodat de theorie op eigen tempo doorlopen kan worden. De theorie bestaat uit materialen, strategie, klinische voorbeelden en demofilmpjes.

 • Syllabus ter ondersteuning van de hands-on

 • Ontvangst, lunch, koffie/theepauzes

 • Coupon Code ter waarde van 50,-€  voor individuele advanced coaching op maat bij Focus Academy

Schrijf je nu in en verander eens en voor altijd jouw praktijkbeleving

897,- € inclusief BTW

Tijdens de cursus krijg je antwoord op volgende vragen :

 • Wat zijn de limieten van isolatie met cofferdam?

 • Hoeveel tanden moet ik droogleggen?

 • Welke klemmen kan ik gebruiken voor mijn isolaties?

 • Wanneer gebruik ik welke Plug-ins?

 • Kan ik cofferdam plaatsen bij al mijn facings en onlays?

 • Hoe kan ik zonder assistent(e) snel en efficient isoleren?

 • Hoe benader ik de angstige claustrophobe patiënt?

 • Moet ik altijd verdoven voor het plaatsen van cofferdam?

 • Hoe vind ik voldoende interne motivatie om te starten of vol te houden?

TESTIMONIALS

Ik startte met een klein hartje aan de cursus "kofferdam" maar al heel snel werd ik gerust gesteld : er waren gelijkgestemde zielen (collega's ) met liefde-haat verhouding voor kofferdam ;-)

Het enthousiasme van Stephane werkt aanstekelijk! Bedankt voor de tips! Een aanrader!

 De cursus rubberdam geeft beginners voldoende oefenmogelijkheden om met rubberdam aan de slag te gaan maar de cursus geeft daarnaast aan meer geoefende gebruikers zeer veel tips en trics om bij moeilijkere cases ook rubberdam correct te leren gebruiken.

 Zeer waardevolle cursus , zelfs voor “ervaren” gebruikers van rubberdam. Zoveel tips & tricks, lijst aanbevolen produkten (na jarenlange ervaring van Stephane) zodat je weinig kans hebt om een miskoop te doen ! Just do it ! Go for it !

Door deel te nemen creëer je een cursus op maat

Deze cursus is uiterst interactief en klinisch gericht zodat je onmiddellijk aan de slag kan met de aangeleerde concepten en voorgestelde flowcharts. Je kan je eigen klinische voorbeelden in groep bespreken en aftoetsen in de online community die zal voortvloeien uit jullie deelnames. Elke deelnemer krijgt toegang tot het online studentenplatform dat ook mobiel beschikbaar is via de App HUDDLE.

Zin in deze cocktail?

 

The Mother of all Isolation Courses

Unique Location

We Walk the Talk

Elegant Drink_edited.jpg
About & Subscribe
bottom of page